El ple de l’Ajuntament d’Amer vota a favor de nomenar Fill Predilecte d’Amer a Carles Puigdemont

Ahir, dimecres 9 de novembre de 2016, a les 7 de la tarda a la sala de sessions l’ajuntament d’Amer es va fer un ple extraordinari amb el punt de nomenar fill predilecte a Carles Puigdemont i atorgar-li la medalla d’or.

Tots els regidors varen votar a favor de nomenar al president de la Generalitat de Catalunya, al MH Senyor Carles Puigdemont, Fill Predilecte de la vila d’Amer i també per majoria absoluta atorgar-li la medalla d’or.

Maria Rosa Vila (PDECat), l’alcaldessa d’Amer va destacar que es tractava d’un dia especial i extraordinari. A més va afegir “La presidència d’en Carles te molta rellevància pels Amarencs. Aquest nomenament com a fill predilecte es per reconèixer la tasca que ha de fer en Carles es per portar la independència”

El portaveu Junts per Amer (JA-FIC), Moisès Garcia en la sessió del ple d’ahir digué que estan orgullosos de que en Carles sigui el president. “Ens agradaria també fer un homenatge d’aquí a 10 anys amb el President perquè haurà aconseguit l’objectiu. Nosaltres votarem a favor.” , digué Garcia.

Salvador Clarà,  portaveu d’ERC i primer tinent d’Alcalde: “ es emotiu aquest reconeixement per l’oportunitat del moment. Diumenge a Amer vindran persones d’arreu per mostrar el suport per acabar el procés.”                     
 
Tots els regidors varen votar a favor de nomenar a Carles Puigdemont Fill Predilecte d’Amer i atorgar també la medalla d’Or.

Aquest diumenge a les 11 del matí el president de la Generalitat de Catalunya serà rebut a Amer i durant tot el dia farà actes en el seu poble natal.

Cal afegir que abans d’anar a Amer, a les 10 i escaig el mateix Carles Puigdemont estarà al estudis de Ràdio les Planes per a una entrevista que emetrem a les 1 del migdia.