Tercera nit de teatre a les Planes amb “Sala 4” de la Companyia la Juguesca

16-04-16_tap_sala4Dimecres 13 d’abril de 2016:

Dintre 3 dies a les Planes d’Hostoles hi haurà la tercera nit de teatre dintre del Cicle de Teatre Amateur i Professional (TAP).

En aquesta ocasió sobre l’escenari hi hauran en Joan Carré, Jordi Colom, Xevi Colom i en Joan Manuel Robles, la part d’il·luminació hi haurà Vicenç Herrero, en la part d’imatge i so en Tito Rey i en la direcció en Jaime Blanch.

Aquesta obra de la Companyia la Juguesca té una durada de 80 minuts i començarà puntualment a les 10 del vespre, les entrades es poden comprar a l’ajuntament de les Planes d’Hostoles i a 1/4 de 10 del vespre al mateix pavelló polivalent. El preu de l’entrada és de 8 euros.

Falca promocional d’aquest acte:

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.