L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles invertirà 40 mil euros en diverses obres fins a final d’any

IMG_20151118_124428Dijous 19 de novembre de 2015:

Fins a finals d’aquest 2015 l’ajuntament de Les Planes d’Hostoles invertirà en 2 obres uns 40 euros.

La primera obra serà el trasllat de la nau que fa servir la brigada municipal i que actualment està emplaçada sobre la pista poliesportiva, desprès de preparar el terreny, en una zona del barri de la Roureda, es traslladarà la nau a aquest nou emplaçament. La primera fase consisteix en l’anivellament i la base de formigo per a la nau, aquesta fase té un cost de 15 mil euros. Dintre el primer trimestre del 2016 està previst el trasllat de la nau.

Fa uns dies han començat les obres del carrer del Torrent, 200 metres de base de formigo millorarà l’accessibilitat dels veïns i permetrà a la llarga fer un passeig que connectarà la futura entrada del camp de futbol fins a  l’àrea de picnic de la Parada del Jonquer. Aquestes obres tenen un cost de 28 mil euros.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.