El camp de futbol del CF Les Planes ja es municipal

Eduard Llorà en el moment de la signaturaDijous 12 de novembre de 2015:

Ahir dimecres al matí l’alcalde de Les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, davant notari va signar la compra del camp de futbol.

Després de 65 anys de pagar un lloguer per les instal·lacions d’uns 12.000 m2, ahir es va formalitzar la compra per l’import de 90.000 euros. Des de 2011 s’ha estat treballant intensament per aconseguir-ho a un preu assequible a CaixaBank.

Just després de la signatura Llorà ha dit:

això ha estat possible gràcies al suport jurídic de l’exregidora i procuradora Ester Peracaula, i de l’advocat Xavier Bonet, que han realitzat els tràmits i assessoraments oportuns i de gran complexitat”.

Actualment per les instal·lacions hi passen 4 equips del CF Les Planes, 1 de l’Escola de Futbol Anglès –Ter Brugent,

El mateix Llorà va afegir:

ara estem treballant en buscar finançament per tal de millorar les instal·lacions, especialment els vestidors

A part dels 100 jugadors que utilitzen les instal·lacions del camp de futbol de forma periòdica també són utilitzats per a esportistes d’altres esdeveniments esportius que s’han fet darrerament.

A part de l’adquisició del terreny del camp de futbol també hi hauran altres canvis, l’alcalde de Les Planes en feia referència:

amb aquesta adquisició i amb la recuperació de la pista esportiva que es portarà a terme durant el primer semestre del 2016, el poble tindrà els equipaments esportius que li corresponen”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

nineteen − seven =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: