NOTICIA: Carta de l’alcalde de St Feliu, Joan Casas, adreçada els veïns de la població en motiu de la querella interposada per Francesc Prat.

Novament m’he de posar en contacte amb tots vosaltres veïns de la població davant la querella, a hores d’ara per tothom coneguda, que un regidor de l’oposició ens ha interposat a mi com a alcalde, al primer Tinent d’alcalde, al Secretari de l’ajuntament i a dos tècnics. En primer lloc corregir el que la premsa diu: A dia d’ avui no estem imputats. Això és una circumstància que en tot cas haurà de decidir el Jutge un cop hagi examinat el contingut de la demanda i les posicions de les parts. De moment el que hi ha és una querella presentada la qual cosa suposa pels afectats la condició de querellats.

Sé amb certesa que tots els querellats, jo mateix com a alcalde, l’equip de govern, el Secretari i també els tècnics, hem actuat en tot moment en defensa dels interessos de la nostra població per la qual hi hem treballat durant molts anys i en la meva consideració ho hem fet bé. Per fer aquest treball, no ens han mogut mai interessos personals. En dono fe. Tot és comprovable. Us dic això perquè no puc estar-me callat davant un fet tan greu que ens afecta a tots els querellats com a persones i, per tant, no vull de cap manera que algú apliqui aquella dita de “quien calla otorga”.

En el moment que tot plegat sigui clarificat, farem un acte públic on s’explicarà tot el que faci falta junt amb els tècnics legals assignats. Veureu, tal i com a molts de vosaltres ja us vaig informar en relació al projecte del Centre de Serveis per a la Gent Gran, que no hi ha altre intenció que la de desprestigiar i paralitzar la gestió de l’ajuntament, sigui com sigui.

Ara, tant sols us demano el vostre suport i ajut i que el mal que intenten uns quants no sigui el perjudici de tots els altres. Com sempre, estic a la vostre disposició.

JOAN CASAS
ALCALDE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 1 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: