ULTIMA HORA: Investiguen l’alcalde i el primer tinent d’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, per prevericació, tràfic d’influències i frau

Joan Casas, en una entrevista a Olot Televisió
Joan Casas, en una entrevista a Olot Televisió

El Jutjat d’instrucció número 1 d’Olot ha dictat una interlocutòria per obrir diligències per suposades “infraccions penals” a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). L’origen de la investigació judicial és una querella dirigida contra l’alcalde, Joan Casas (CiU), el primer tinent d’alcalde, Fèlix Castanyer, el secretari municipal i dos arquitectes per diverses irregularitats que, segons denuncien, s’haurien produït en els darrers tres anys.

Entre les presumptes irregularitats hi ha una obres que ja van aixecar polèmica: les d’urbanització del Pla de Bastons. L’oposició al consistori, Units per Sant Feliu, va denunciar que algunes certificacions no es corresponien amb la realitat, que les obres s’havien adjudicat sense concurs públic i també assegurava que hi havia hagut sobrecostos injustificats.

La jutgessa ha incoat diligències contra els cinc homes per delictes de prevaricació, tràfic d’influències, falsedat documental i frau i els ha citat a declarar com a imputats el pròxim dia 30 de gener, a partir de les deu del matí.

Ben tranquil

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, ha assegurat que està “ben tranquil” amb la seva gestió i que “sempre” ha actuat defensant els interessos del poble i buscant l’assessorament de tècnics qualificats. “Evidentment que sempre hi pot haver alguna errada administrativa, però jo no tinc res a amagar”, ha afirmat. Detalla que tot just va rebre la notificació de la imputació dimarts i que està “tan segur” de la seva gestió que encara no se l’ha llegit ni té advocat.

“Jo crec que l’oposició el que vol és emmascarar l’equip de govern i l’alcalde”, ha opinat Casas que atribueix la querella a interessos partidistes. “Sap greu anar així”, ha exposat. En tot cas, assegura que “confia molt” en la justícia i en poder defensar la seva gestió com a alcalde davant la jutgessa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − fifteen =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: