AVIS: Restriccions de trànsit demà a Les Planes.

perillDurant el mati d’aquest diumenge la carretera comarcal C-63 estarà afectada per restriccions de trànsit a partir de les 10 del mati, com a conseqüència del pas de la LX Volta Ciclista Festes del Tura. Els ciclistes sortiran des de la Plaça Clarà d’Olot i enfilaran passeig de Barcelona en direcció a les Preses, per continuar cap a Sant Esteve de Bas i Les Encies en direcció a les Serres i Anglès on la cursa seguirà cap a Osor i d’aquí sortiran a Amer passant per Susqueda i retornaran a Olot.

Pel poble de Les Planes és previst que passin per primer cop entre les 10:30 i les 10:45 que aniran en direcció a Les Encies, cosa que provocarà que aquesta carretera quedi restringida el trànsit de vehicles. Així doncs, la gent que vulgui anar a l’aplec ho haurà de fer abans o després del pas de la cursa. El grup travessarà un altre cop el poble de Les Planes al voltant de les 12 del migdia que ja tornarà a Olot, en aquesta ocasió es previst que el tall duri més estona, ja que els ciclistes després de fer uns 100km aniran més separats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × two =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.