NOTICIA: Una forta tempesta provoca inundacions a Amer

Una forta tempesta ha provocat importants problemes a la població d’Amer, on els Bombers de la Generalitat han hagut de fer diversos sortides per treure aigua de diferents habitatges.

La tempesta que ha durat uns 20 minuts ha causat diverses inundacions, tant en edificis municipals com en habitatges particulars. Fonts de l’Ajuntament d’Amer han explicat que la precipitació acompanyada de pedra ha provocat desperfectes en diferents edificis municipals, com el pavelló, l’escola o el museu que han quedat inundats. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, s’han realitzat tres sortides per treure aigua de diferents baixos, on en algun cas n’hi havia més de 40cm. Des del consistòri se’ns ha explicat que la brigada municipal treballa per restablir la normalitat en els edificis afectats per aquesta tromba d’aigua que ha afectat la població.

Pla INUNCAT

Protecció Civil de la Generalitat manté el Pla Especial per Inundacions en fase de Prealerta per les fortes tempestes que es produeixen en diferents punts de la geografía catalana. D’altra banda el Servei Meteorològic de Catalunya ha emés un avís de perill per superació del llindar de precipitació fins a la mitja nit, on es poden acumular més de 20 litres en 30 minuts a les comarques centrals de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − 2 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.