NOTICIA: La Vall d’Hostoles sense cobertura Movistar des de fa 10 hores.

signal_logoEls abonats de Movistar a la Vall d’Hostoles porten 10 hores sense servei de telefonía mòbil des de fa unes 10 hores.

El servei s’ha interromput a dos quarts de dues del migdia. Segons hem pogut saber aquesta incidència s’ha produït com a conseqüència de la caiguda de l’antena que la companyia té a Sant Feliu de Pallerols. A les nou del vespre fonts de l’empresa han assegurat a Ràdio Les Planes que de moment desconeixen quan es podrà restablir el servei.

No és la primera vegada que els usuaris de Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d’Hostoles es queden sense cobertura, tot i això eren incidències que no duraven més de dues o tres hores, que es produïen després d’una tempesta.

Els últims problemes de cobertura que ha tingut Movistar han provocat la indignació dels veïns de Castellar de N’hug, al Berguedà on van estar sense servei durant 5 dies o a Cadaqués , provocant en ambdós casos moltes molèsties en els comerciants i principalment restauradors que es trobaven que el client no podia fer servir les targetes de crèdit per pagar el que consumien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − eight =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.