Planes d’Esport – Dissabte 31 de maig de 2014

logo Avui al Planes d’Esport, valorem la desfeta del Llagostera a Santander i de l’èxit dels altres catalans. A 3a Catalana, ressaltem la salvació de Les Planes a Banyoles i com l’Hostoles es complica la vida. Acabem amb entrevista a Àlex Arimany, jugador planenc del Figueres.

El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

[ca_audio url_mp3=https://www.radiolesplanes.com/programes/esports/audio/14-05-31_planes_desport_web.mp3 width=”300″ height=”50″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false” download=”true” html5=”true” skin=”small” align=”none”]
Baixar-lo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

eight + ten =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: