NOTICIA: La Trailwalker ja és aquí.

 

logotip d'equipTres joves de Les Planes participen durant aquest cap de setmana de la cursa solidària Trailwalker.

Després d’aconseguir els diners necessaris (1.500 euros) per poder participar d’aquesta cursa, en Marc Portillo, la Maria Ventura i la Júlia Clarà participen avui i demà d’aquest repte solidari que consisteix en recórrer els 100km de via verda que uneixen Olot amb Sant Feliu de Guíxols.

Qui vulgui  fer el seguiment dels tres veïns del nostre poble ho pot fer a l’enllaç http://trailwalker.livetrail.net/ i posant al buscador nyerrosenmarxa. D’aquesta manera podreu saber minut a minut a quin punt es troben.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 2 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.