NOTICIA: Un veí de St Feliu ferit lleu en un accident aquest mati al terme de Les Planes d’Hostoles

els dos vehicles implicats en l'accident.
Els dos vehicles implicats en l’accident.

Un veí de Sant Feliu de Pallerols ha quedat ferit lleu aquest mati en un xoc al terme municipal de Les Planes d’Hostoles.

La topada on s’hi han vist involucrats un turisme i una furgoneta s’ha produït al punt quilomètric 56, just al trencant de La Torra, quan segons ha explica a Ràdio Les Planes un testimoni el conductor del seat ibiza i veí de Sant Feliu ha entrat a la carretera sense veure que baixava la furgoneta, en direcció a Les Planes. Com a conseqüència de la topada el conductor del turisme ha resultat ferit lleu hi ha estat traslladat amb ambulància medicalitzada fins a l’Hospital Dr Josep Trueta de Girona. Els dos ocupants de la furgoneta, han resultat il·lesos.

L’accident que ha tingut lloc al voltant de les 10 del mati d’aquest dimarts ha obligat a tallar la carretera C-63 al seu pas per Les Planes prop d’una hora,  i fins al voltant de la una del migdia no s’ha restablert del tot la circulació. En el lloc dels fets s’hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mediques i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − one =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.