NOTICIA: TV3 emetrà un reportatge de les cançons que es cantaven a Les Planes ara fa uns anys.

Moment de la gravació del reportatge "música dels avis"
Moment de la gravació del reportatge.

Molt aviat per TV3 es podrà veure el reportatge “musica dels avis” sobre les cançons que es cantaven el poble de Les Planes fa uns anys.

Aquest divendres un equip de Televisió de Catalunya ha enregistrat un video amb L’Isabel de Can Xiconic, en Ton de Plà Buscàs i en Ciset Barraquer, els quals han cantat i han explicat la història de les cançons, moltes d’elles apreses pels seus pares. Els tres veïns són dels més vells que han incorporat cançons boca-orella dels seus avantpassats i que a dia d’avui estan incorporades al blog del banyolí i professor de música Albert Massip (musicadelsavis.blogspot.com). TV3 ha volgut incoprorar aquest reportatge a la noticia de la existència d’aquesta pàgina on el poble de Les Planes és capdavanter amb 84 cançons, gravades fa cinc anys al mateix municipi pel planenc Joan Arnau i pel cantautor Jaume Arnella. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × three =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.