NOTICIA: L’Ajuntament d’Amer suspén de feina a la secretaria municipal.

moment en que la secretaria abandona l'Ajuntament d'Amer
moment en que la secretaria abandona l’Ajuntament d’Amer

L’Ajuntament d’Amer ha suspés aquest matí de feina a la secretaria municipal. La noticia l’ha fet pública el twitter de la Vila d’Amer “Ens comuniquen des de l’ajuntament que l’equip de govern a presentat un requeriment de suspensió de feina per tres mesos, ampliable a sis, a Concepción Aguilera, la secretaria de l’ajuntament d’Amer”.  Tot i que cap regidor de l’equip de govern ha volgut fer declaracions la principal hipotesi d’aquesta decisió serien les diferents querelles criminals que la secretaria ha presentat amb els regidors de Convergència i Unió, en els últims mesos.

La secretària que havia de deixar el seu lloc de treball a les tres de la tarda, però no ho ha fet fins minuts després de dos quarts de quatre de la tarda, quan els Mossos d’Esquadra han entrat a les dependències municipals. Aguilera ha sortit per la porta lateral del consistori escoltant crits contra la seva persona per part d’uns 60 veïns que s’han aplegat a la plaça de la Vila, en conéixer aquesta noticia. Tot i això i segons publica el perfil de twitter Vila d’Amer, Aguilera té intenció demà de tornar en el seu lloc de treball “Des de l’equip de govern de l’ajuntament d’Amer ens comuniquen que, tot i el requeriment de suspensió de feina que li han presentat avui, la secretària de l’ajuntament te intenció d’anar demà al ajuntament per ocupar el seu lloc de treball”. 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.