NOTICIA: Un incendi crema mil metres quadrats de pi i matoll a Amer

 

DSC_0038

Un incendi forestal ha cremat mil metres quadrats de pi i matoll a la muntanya de Santa Brigida d’Amer aquest migdia. El foc que s’ha originat aquest migdia ha estat causat segons fonts municipals pequè s’ha descontrolat una crema que es feia a tocar del marge.

 

La ràpida actuació dels Bombers on hi han desplaçat dues dotacions terrestres i un helicòpter ha estat clau per evitar que el foc s’estangués per tota la muntanya. L’alcalde d’Amer, Albert Planas, ha explicat i ha volgut agraïr la rapida actuació dels serveis d’emergència així com els bombers voluntàris de la població.

 

La carretera d’accés a Santa Brigida i el no fer vent han estat dos dels factors que han ajudat a la rapida extinció d’aquest incendi, que s’ha originat al voltant de dos quarts de dues del migdia.

 

Fins el lloc també s’hi han desplaçat fins a 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra i els agents rurals que s’han fet càrrec de la investigació.

 

D’altra banda el foc que crema des d’ahir a les sis de la tarda al Baix Empordà, continua sense control i els bombers treballen a contra rellotge per tal de controlar el foc abans no torni a revifar la tramuntana i no entri a les Gavarres. Fins ara s’han cremat 869ha
.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × five =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.