L’escola a la ràdio: Quart curs.

Dissabte 1 de desembre de 2012:

Aquest es el segon programa de l’escola a la ràdio, en aquesta ocasió ens han visitat els alumnes de la classe de quart els quals han fet, de collita pròpia dels nens i nenes del curs, dos guions radiofònics. El primer es diu “Anem de colònies” i l’interpreten: Èlia, Laura, Estela, Husani, Gerard Pruenca, Júlia, David i Martí Garangou.

 

El segon es diu “La comadrona de la Torre” i l’interpreten: Lasana, Bíniam, Leonardo, Martí Xirgu, Pau i Gerard Ruscada.

 

I acaba el programa amb un resum de les activitats fetes per l’escola el primer trimestre del curs. Esperem que us agradi el programa. El proper serà el primer cap de setmana de febrer ja que s’acosten les festes de Nadal i Reis i farem vacances. Bones festes i bon any nou!!!

El programa d’avui:

12-12-01_escola_a_la_radio-02_4rt_curs

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 + 19 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: