Planes d’Esport – Dissabte 10 de novembre de 2012


Avui al Planes d’Esport repassem el derbi entre Les Planes i l’HOstoles que va acabar amb repartiment de punts. Pel que fa l’Amer suma un empat a Joanetes i 3 punts més despres de que la federació consideres alineacio indeguda del tortellà en el partit ja disputa. A la tercera divisió l’olot suma tres punts mes i ja comparteix liderat amb el Cornellà. Figueres i Palamos punxen i Vic i Manlleu empaten en el derbi de la plana de vic. A la cuarta catalana el Maià s’escapa, la cellera continua segon i per fi Sanjoanec i sant privat aixequen cap. Finalment acabarem amb la tertulia esportiva on analitzarem la derrota del Barça al camp del Celtic.

El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles Baixar-lo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

ten − 7 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: