NOTICIA: La Festa Flaixbac, la X fira del Bastó i la Fusta i l’obra de teatre “Top Model” de Pep Cruz són els actes més destacats de la festa de la Santa Espina 2011.

La Festa Flaixbac, la X Fira del Bastó i la Fusta i l’obra de teatre “Top Model” de Pep Cruz són els actes més destacats de les Festes de la Santa Espina que se celebraran del divendres 23 al dilluns 26 de setembre a les Planes d’Hostoles.

La brigada municipal i la comissió de festes Nyerra treballen a contra rellotge perquè tot estigui a punt per aquests 4 dies de festa que viurà el poble de les Planes. Els actes que començaran amb el pregó a la Plaça Catalunya el divendres a dos quarts de vuit del vespre seguiran amb el tercer recital de a l’ermita de l’Àngel que aquest any anirà a càrrec de la Coral Retorn Planenc per tal de commemorar el seu 90è aniversari. A dos quarts d’onze hi haurà el correfoc i a la mitja nit tindrà lloc la Festa Flaixbac i el seu espectacle Va Parir Tour’11 al centre cultural. El dissabte, els actes començaran a les vuit del matí amb un concurs de petanca local i a les deu s’obrirà la desena edició de la Fira del Bastó i la Fusta, la qual estarà acompanyada per l’onzena trobada de col·leccionistes de plaques de cava que es farà a la plaça Espanya. A la tarda els actes començaran a dos quarts de quatre amb la tercera baixada de formatges i pernils als camps de Vista Alegre, a les sis de la tarda i al camp municipal d’esports hi haurà partit de festa major amb l’enfrontament a la lliga del CF les Planes i el CF les Preses. A la mitjanit i a la Sala Polivalent el grup Kilombo s’encarregarà d’animar la festa. A la mitja part hi haurà l’elecció de l’Hereu i la Pubilla 2011, aquest és un acte que organitza Ràdio les Planes.

Al diumenge a les vuit del matí se celebrarà el concurs de pesca infantil. A les nou del matí i a la Plaça nova tindrà lloc una concentració de vehicles clàssics. Una de les novetats d’aquesta festa arriba a la mateixa plaça just després de la missa cantada per la coral on tindrà lloc una exhibició de mascotes, un espectacle infantil a les dotze del migdia a la plaça Sant Cristòfol, donarà pas als actes de la tarda on a dos quarts de cinc i a la Plaça Nova hi haurà el tercer concurs d’allioli. A les sis de la tarda hi ha programada una ‘audició de sardanes amb la cobla Selvatana. A la mitja part tindrà lloc al tradicional ball dels Gegants i Cap Grossos. A les vuit del vespre a la Sala Polivalent l’orquestra Selvatana oferirà concert i ball. Ja el dilluns i últim dia de les Festes de la Santa Espina, a les cinc de la tarda començarà una nova edició de la pesca magnètica al parc de la Plaça  Nova, a les sis la Cobla Ciutat de Girona serà l’encarregada d’oferir una audició de sardanes i a la mitja part el ball dels Gegants i Capgrossos acompanyats per les pubilletes, seguidament i al mateix lloc hi haurà la tradicional sardinada. Per acabar la festa s’ha programat a la Sala Polivalent l’obra de teatre “Top Model” de Pep Cruz, les entrades anticipades es poden aconseguir a Coaliment Pere Riera i a la perruqueria d’Evann perruquers d’Olot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + 1 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.