NOTICIA: Unes cent persones s’han manifestat davant l’Ajuntament de les Planes en defensa del Català a les escoles sota el lema “Sota una estrella hi haurà algú sempre que parli català”.

Sota el lema “Sota una estrella hi haurà algú sempre que parli català” alumnes i membres de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del CEIP Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles s’han manifestat aquest dilluns davant l’ajuntament  a favor d’un ensenyament en Català a les escoles.

Un centenar de nens i nenes de les Planes acompanyats dels seus pares i mares han participat a les set de la tarda a la manifestació que des de la plataforma Somescola han convocat a davant de cada ajuntament a favor de la immersió lingüística als centres escolars. Els manifestants ho han fet lluint senyeres i estelades i també alguna pancarta, una de les quals deia: “sota una estrella  hi haurà algú sempre que parli català”. En la convocatòria s’hi ha afegit l’alcalde de les Planes, Eduard Llorà i alguns regidors tant de l’equip de govern com de l’oposició. Llorà un cop tocades les set de la tarda ha dit que “és una mostra del sentiment de catalanitat no només a les grans ciutats sinó també als pobles petits. Es molt significatiu que un poble com les Planes hagi sortit al carrer per demostrar la importància de la nostra llengua. No ens hem de deixar trepitjar i hem de dir no a l’atac que el nostre idioma està patint aquests últims dies”. El batlle ha tingut paraules d’agraïment al centenar de persones que s’han apropat aquest dilluns a davant l’ajuntament i ha animat als membres de l’AMPA i a totes les persones que treballen per les escoles a seguir lluitant perquè aquestes sentencies no s’acabin fortificant i perquè el català segueixi essent la llengua als centres educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − 3 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.