NOTICIA: El departament d’Educació concedeix per motius pedagògics la sisena hora a l’escola CEIP Sant Cristòfol de les Planes. Aquesta és una de les grans novetats d’aquest nou curs escolar que ha començat avui sense gaires plors.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha concedit la sisena hora a l’escola de les Planes d’Hostoles. Aquest és un dels pocs centres de Catalunya que poden fer-la.

El curs que ha començat avui dilluns a les 9 del matí ho ha fet amb normalitat a l’escola CEIP Sant Cristòfol, només alguns plors a primera hora pels nens que arribaven per primera vegada al centre han estat l’únic indici que les vacances d’estiu pels 138 alumnes que hi ha inscrits a l’escola s’han acabat

Les grans novetats d’aquest curs escolar 2011/12 és que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha concedit que es faci la sisena hora en el centre educatiu del poble.  La directora de l’escola, Joaquima Vilajoliu, ha explicat que “el Departament ens ha concedit aquesta sisena hora  per motius pedagògics. Aquest any nosaltres també aplicarem una sisena hora amb els alumnes de P4 i P5, on es farà suport personalitzat. Vilajoliu ha afegit que dedicaran aquest curs a l’any dels esports i salut,  per això totes les activitats que es faran des del centre estaran dirigides en aquestes dues temàtiques.  La directora del centre i preguntada sobre si pensen fer algun tipus de manifestació en defensa del català a l’escola ha dit que ” ha de ser l’ajuntament qui la convoqui, nosaltres només hem penjat alguns cartells a la façana principal” ha conclòs Joaquima Vilajoliu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × 1 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.