NOTICIA: Les Planes d’Hostoles registra el tercer robatori en tant sols tres setmanes.

Aquest dijous uns lladres han assaltat a ple dia un habitatge situat al carrer dels Noguers i només s’han endut les joies que la seva propietària tenia guardades dins una caixa a la seva habitació. Tot i que el robatori es va perpetrar ahir entre la una i les set de la tarda els amos de la casa no han descobert que els havien entrat fins aquest matí.

Segons hem pogut saber el lladre va entrar per la finestra de la cuina i es va passejar per tot l’habitatge fins que es va endur una caixa amb les joies. Es calcula que el robatori es va produir entre la una i les sis de la tarda, moment en que a l’habitatge no hi havia ningú. Amb aquest robatori ja són tres els que el poble de les Planes ha patit en les últimes setmanes, el primer es va registrar al Bar Collell quan un individu va entrar per la porta de darrera l’establiment i va rebentar la màquina escurabutxaques, després de girar les càmeres de seguretat i desactivar l’alarma, el segon es va perpetrar ara fa una setmana a la Fonda Arnau, quan van entrar per una de les finestres del menjador, un cop a dins però, no van endur-se res. Es dona la coincidència que tots tres robatoris han estat entre el dijous i divendres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen − four =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.