NOTICIA: Superades les 700 entrades pel concert de Fórmula V de Sant Feliu de Pallerols d’aquest dissabte.

Segons acabem de saber ja s’han venut més de 700 entrades pel concert de Fórmula V que tindrà lloc aquest dissabte a Sant Feliu de Pallerols.

Segons ha explicat Joan Casas, tot fa pensar que aquest any es superaran les 1.500 persones que van assistir l’any passat amb Tony Ronald i Lorenzo Santamaria. De fet el que es vol tant des de l’ajuntament de Sant Feliu com des de l’associació FANS, es convertir aquesta festa en un referent de la música dels 60 a tot Catalunya.

Ràdio les Planes un cop més sorteja aquest dissabte d’11 a 12 entrades per entrar al recinte i gaudir de les actuacions dels Corbs Negres i de Fórmula V. La setmana passada els afortunats van ser Carme Claperols i Josep Carbonés. Per participar només has de trucar aquest dissabte d’11 a 12 al 972 44 83 65 i entraràs directament al sorteig que es farà a tres quarts de dotze del migdia. D’altra banda cal dir que dins l’hostoles informatiu hi haurà una entrevista amb Paco Pastor, el cantant de Fórmula V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − thirteen =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: