NOTICIA: El Club Futbol les Planes ja coneix els rivals de la Tercera Catalana.

Després de proclamar-se campions de Tercera Regional i anar a celebrar el títol de lliga a Menorca els jugadors del Club de Futbol les Planes, gaudeixen dels seus últims dies de vacances abans de tornar a saltar al terreny de joc per preparar la temporada a Tercera Catalana (antiga segona regional).

Ara ja s’han conegut els equips en els quals els blanc i vermells s’hauran d’enfrontar: Amer, Arbucies, Bosc de Tosca, Breda, Cornella de Terri, Farners, Fornells, Hostoles, Les Preses, Porqueres, Sant Gregori, Sant Hilari, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau, Serinyà, Silenc i Tortellà.

Des de la junta directiva han explicat que es preveu que hi hagi algunes incorporacions, el seu president Pere Bosch, ha dit que estan tenint reunions  per tal de buscar alguns reforços, tant a la defensa com a la davantera. Es preveu que els jugadors del CF les Planes tornin als entrenaments al 2 d’agost per iniciar la pre-temporada  el cap de setmana del 13 i 14 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen + thirteen =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: