NOTICIA: La festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols ha de ser un referent a Catalunya.

Un any més, i ja en són cinc, la població de Sant Feliu de Pallerols celebrarà la Festa dels Anys Seixanta, una trobada multitudinària, per gaudir de la musica sense caducitat, de la dècada prodigiosa, amb els seus autèntics protagonistes originals, una festa també coneguda com “El guateque a la llum de la lluna” del mes de juliol.

La música dels anys seixanta tornarà a ser la protagonista de la festa que es celebrarà aquest dissabte 9 de juliol a la plaça de Ca les Hermanes, amb un cartell de luxe: Els Corbs Negres i Fórmula V, dues formacions històriques de l’època, amb estils diferents, ideals per passar una vetllada inoblidable.

La festa començarà a les vuit del vespre, on es podrà sopar, A les nou, la música del DJ Joan Soler iniciarà la festa, amb tots els èxits dels 60. Pels voltants de les 10 de la nit, els Corbs negres Pujaran a l’escenari per iniciar el ball amb el seu repertori musical. Abans de la mitjanit, Fórmula V, farà vibrar tota la població amb els que, encara ara, continuen essent els seus grans èxits.

Aquesta serà la segona vegada que aquests dos grups participen a la Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols. Fórmula V van ser els protagonistes de la segona festa celebrada l’any 2008 i els Corbs Negres van actuar el 2009 com a teloners de Los Diablos.

Els Corbs Negres van ser una de les formacions pioners a les comarques gironines. Es van formar a Olot el 1962 i amb gran èxit van actuar a totes les sales de ball d’aquella època, a finals de la dècada dels seixanta la formació es va desfer. el 1999 amb motiu del concert Tots Som Pop, es tornaven a agrupar. Actualment formen part de l’associació Fent Amics dels Anys Nostàlgics dels Seixanta (FANS) i continuen fent actuacions amb els temes i les cançons que els van fer famosos.

Fórmula V, formada a Madrid el 1968, és un dels grups més significatius de la música pop estatal, el 1968, varen publicar temes com “La playa, el sol, el mar, el cielo i tu”, “Tengo tu amor” el 1969, “Cuentamé” i “Busca un amor” entre altres. De la mà dels compositors Herreros i Armenteros, els hi va arribar tota l’estela d’èxits, amb les anomenades cançons de l’estiu. L’any 1973, amb la cançó “Eva Maria” obrien el camí directe a la fama, que encara els hi perdura. La simpatia i professionalitat del seu líder i cantant Paco Pastor ha fet que el nivell de Fórmula V no decaigués mai, a totes les festes sempre s’escolta una cançó d’aquesta formació. Durant tot l’any Fórmula V, fan gires tant per l’estat espanyol com pels Estats Units i països Sud Americans on son ídols indiscutibles tot realitzant macro concerts.

Jordi Selles, president de FANS  ha dit durant la roda de premsa que “La Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols s’ha convertit en una de les cites importants de l’estiu, per ballar i tornar a viure la música que va formar part de la banda sonora de la nostra vida amb protagonistes originals, artistes i estrelles de l’època, i que tot i el pas del temps encara ara, tenen un lloc en el firmament artístic actual” Per la seva banda, l’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, ha dit que “estic realment emocionat en veure que els Fórmula V tornen a venir a Sant Feliu, he de reconèixer que jo sóc un autèntic fan de les seves cançons” Els dos han coincidit en dir que aquesta festa ha de convertir-se en un referent de la musica dels anys 60 a nivell de Catalunya.

Aquesta setmana dins l’Hostoles informatiu intentarem entrevistar a Paco Pastor, el cantant dels Fórmula V. El mateix temps els recordem que aquest dissabte 9 de juliol a les 11 del matí tornarem a sortejar dues entrades més, gentilesa de l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

13 + sixteen =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: