NOTICIA: Eduard Llorà és el nou alcalde de les Planes, gràcies a l’abstenció d’Independents per les Planes i els vots amb blanc del Grup D’unitat Planenca.

Eduard Llorà cap de llista de Convergència i Unió s’ha convertit aquest dissabte amb el nou alcalde de les Planes, això si amb minoria.

Ahir al migdia va tenir lloc la constitució del nous ajuntaments i a les Planes es va proclamar Eduard Llorà com nou alcalde de les Planes després de tenir 4 vots favorables, 3 abstencions la dels Independents per les Planes PM (PSC), i els 2 vots amb blanc del Grup D’Unitat Planenca. El nou alcalde de les Planes va aprofitar al moment de ser proclamat per agrair el bon traspàs de dades que Josep Soler d’independents per les Planes  li està fent.

Amb la proclamació del nou alcalde, el consistori planenc queda format de la següent manera: Convergència i Unió tindrà 4 regidors: Eduard Llorà, Maria Àngels Serra, Josep Arnau, Ester Peracaula. A l’oposició hi ha el grup d’Independents per les Planes amb  Josep Soler, Marta Carbonés i Josep Maria Arnau i també i finalment és el Grup d’Unitat Planenca amb Jordi Güell i Marc Muntaner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eleven − six =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: