NOTICIA: El CEIP Sant Cristòfol de les Planes ha estat premiat en els XXXIII premis Baldiri i Reixach

L’escola Sant Cristòfol del poble de les planes ha merescut el guardó en la modalitat d’escoles, dotat amb 3.300 euros, perquè “és una escola fortament vinculada a la població, amb uns principis pedagògics sòlids i fonamentats i amb un treball en equip interdisciplinari a l’entorn de temes que interessen els alumnes. La seva reeixida tasca docent ajuda a trobar vies de resposta als reptes educatius de la societat d’avui”.

Tots els mestres de l’escola i una representació de l’AMiPA seran presents aquesta tarda al palau de Pedralbes de Barcelona per tal de recollir aquest premi. Cal dir que els Serveis Informatius de Ràdio les Planes també i seran presents per tal de cobrir aquesta bona noticia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eleven − 8 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: