NOTICIA: Dissabte a la tarda primera eliminatòria de la Copa Catalunya al Camp Municipal d’Esports de les Planes.

Aquest dissabte a les 5 de la tarda el CF les Planes jugarà la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els planencs han arribat en aquesta competició després de proclamar-se campions de lliga el diumenge dia 22 de maig, després que el màxim rival, el CF les Preses deixes escapar els tres punts del camp del Sant Miquel de Campmajor (2-0). Amb aquest resultat els homes de Miquel Güell es van proclamar campions i ara jugaran la Copa Catalunya, el primer partit que disputaran serà a les 5 de la tarda d’aquest dissabte al municipal planenc davant l’Anglès que també s’ha proclamat campió de Segona Regional. Aquesta eliminatòria la podran seguir en directe a través de les ones del 107.7 de la FM o per aquesta mateixa pàgina web, a l’enllaç escolta’ns en directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × three =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: