NOTICIA: El CF les Planes jugarà dissabte la primera eliminatòria de la Copa Catalunya.

El camp municipal d’esports de les Planes d’Hostoles acollirà aquest dissabte la primera eliminatòria de la copa Catalunya, entre el CF Les Planes i el CE Anglès. En aquests moments desconeixem l’hora de l’enfrontament, però segons ha informat el president del club planenc, Pere Bosch, el partit podria començar a les 4 o les 5 de la tarda. Aquesta informació els ampliarem des d’aquest mateix espai tan aviat com sigui possible, al mateix temps que els hi direm si  podran seguir o no en directe a través de les ones del 107.7 de la FM, la primera eliminatòria de la Copa Catalunya que es jugarà aquest dissabte al municipal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.