NOTICIA: Evann Perruquers, aconsegueix el distintiu Q-Hair i l’estrella Global Salon. Aquest centre de perruqueria de les Planes d’Hostoles és el primer de la demarcació de Girona en obtenir aquests dos guardons.

A les 11 d’aquest matí s’ha fet l’entrega del primer distintiu Q-Hair de qualitat i de l’estrella Global Salon de perruqueria al Saló d’Imatge d’Evann Perruquers amb seu al poble de les Planes.

Aquests dos guardons són els primers que es col·loquen a la Demarcació de Girona i serveixen per reconèixer la professionalitat a més el distintiu “Q” de qualitat garanteix els clients, segons ha dit el màxim responsable de l’establiment, Josep Grabalosa” d’una qualitat assegurada, en tots els camps de la professió: producte, professionalitat, atenció, tracte personal, etc. ” Per tal d’aconseguir aquests dos reconeixaments el saló d’imatge d’Evann perruquers de les Planes, ha hagut de passar uns controls de qualitat i complir amb la norma establerta en el Reglament Intern del Comitè de Certificació. Un comitè format per membres de la FedCat (Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa), per membres de la PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

Evann perruquers, és una empresa familiar al qual va començar l’any1946 quan Encarnació Bonaventura, va començar el negoci en un petit local del Carrer del Pla i a mesura que han anat passant els anys, Josep Grabalosa, l’únic fill dels tres que ha tingut Bonaventura ha agafat les regnes del negoci fins el punt que d’una saló d’imatge n’ha passat a tenir tres. Grabalosa, ha explicat a Ràdio les Planes que  “Oferim més d’una tendència, plantegem una gran diversitat d’estils que es barregen, es combinen, es sobreposen i s’enriqueixen per aconseguir imatges que evolucionen i canvien al ritme urbà, segons les necessitats de cada ocasió, realçant la personalitat i assegurant la comoditat i el confort en tot moment”

Josep Grabalosa, actual propietari del saló d’imatge d’Evann Perruquers no descarta continuar ampliant el seu negoci i perquè segons ha dit en aquest moments hi ha part del personal que es vol especialitzar en alguna determinada tendència. Actualment Evann Perrquers, compte amb un equip humà d’aproximadament una 15 de persones, repartides entre Olot, Anglès i les Planes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 1 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: