"Coral Retorn Planenc"

NOTICIA: Acaba amb èxit el 92è homenatge a la Vellesa de les Planes.

"Coral Retorn Planenc"Com ja es tradició al poble de les Planes, cada dilluns de Pasqua es celebra l’acte d’homenatge a la Vellesa, enguany s’ha celebrat la 92è edició. Els actes que han començat a les deu del matí amb un esmorzar al menjador de l’escola CEIP Sant Cristòfol de les Planes han acabat amb un dinar de germanor al pavelló polivalent. Abans però s’ha realitzat una missa i l’acte d’homenatge a la vellesa. L’església Sant Cristòfol de les Planes ha quedat plena amb les prop de 200 persones que han participat de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − 14 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.