NOTICIA ESPORTIVA: El CF les Planes ja és nou equip de Tercera Catalana.

El club de Futbol de les Planes s’ha proclamat aquest dijous al vespre nou equip de Tercera Catalana després de vèncer el Sant Joanenc per 0 a 3.

Tal i com els explicàvem en l’anterior noticia, els homes de Miquel Güell necessitaven un sol punt per formar part de Tercera Catalana (l’antiga Segona Regional). En el partit que van disputar ahir al camp municipal d’esports de Sant Joan les Fonts els planencs van sortir conscients que en aquest camp podrien fer història i així va ser.  Tota la informació d’aquest partit la tindreu com sempre al Planes d’Esport a partir de dos quarts de dues del migdia de demà dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 13 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.