NOTICIA: Tres llistes competiran el 22 de maig a les Planes per aconseguir l’alcaldia.

Després que aquest dilluns es tanqués el període per presentar candidatures per les properes municipals, al poble de les Planes no hi ha hagut sorpreses i són 3 les candidatures que els planencs i planenques podran votar al proper 22 de maig.

A continuació us adjuntem l’enllaç on surten publicades les tres candidatures perquè comenceu a decidir qui ha de ser el nou alcalde de les Planes d’Hostoles. http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/399755-llistes-de-les-eleccions-municipals-a-les-planes-dhostoles.html. Recordar-vos que Ràdio les Planes a partir del 7 de maig, dia d’inici de la campanya electoral començarà cada cap de setmana, a partir de les dues del migdia les entrevistes amb els candidats i el dia 15 i en directe des de la plaça dels Jonquer hi haurà el debat electoral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − 18 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.