NOTICIA: Imma Puigvert protagonista de la Diada de la Mare a Olot

La planenca Imma Puigvert serà el proper dia 1 de maig, dia de la Mare, la pregonera dels actes que el Centre D’iniciatives Turístiques d’Olot (CIT) ha programat per tal de retre homenatge a totes les mares.

A dos quarts de dotze del migdia, hi haurà una ballada de sardanes a la Plaça Clarà d’Olot, amb la Cobla La Principal d’Olot. Després de la tercera sardana, es farà l’acte d’homenatge col·lectiu a les mares, davant l’escurltura “la maternitat” de Josep Clara. L’acte estarà presentat pel periodista olotí, Francesc Rubió i comptarà amb la participació de la planenca Imma Puigvert, Pubila de les Planes, Pubilla de la Garrotxa 1998 i Pubilla de Catalunya 1999. Des del CIT han cregut oportú que l’Imma fos la pregonera perquè fa pocs mesos ha estat mare per primera vegada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 4 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.