Planes d’Esport

Aquest dissabte en la part de la tercera regional ha estat molt i molt plè. Una entrevista amb en Salvador Castells com a tresorer del CF Les Planes que ens ha parlat de l’exit d’espectadors del passat cap de setmana en les partit entre Les Planes i les Presses, unes 500 persones varen seguir el partit des del camp, ha recordat que la proxima setmana és juga a casa contra l’Amer “B”, també ens han informat d’un nou convocat en el partit, i finalment als darrers 5 minuts de programa hem recordat el muntatge que varem fer a Ràdio les Planes a petició de l’entrenador de les Planes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

twenty − eleven =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: