Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 20 de maig de 2017 20 May 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem el rival de l’Olot en la ronda de campions del play-off, l’Sporting de GIjón B. A 3a Catalana, emocions fortes amb la victòria de Les Planes que el situa de ple en la lluita per la salvació. També Amer, Hostoles i 4a Catalana amb Osor com a campió. Acabem amb tertúlia per repassar el final de lliga a Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 13 de maig de 2017 13 May 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, felicitem la Unió Esportiva Olot pel títol del lliga de Tercera amb declaracions del pitxitxi Marc Mas. A 3a Catalana, valorem la victòria de Les Planes contra l’Atlètic Banyoles i les opcions de salvació. A 4a Catalana, celebrem l’ascens de l’Osor i el Ripoll i acabem amb tertúlia; Girona, Barça i Campus Javi Garcia-CF Les Planes.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 6 de maig de 2017 6 May 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la victòria de l’Olot contra el Vilafranca i les possibilitats del títol. A 3a Catalana, analitzem la desfesta dolorsa de Les Planes en el derbi i a 4a Catalana, canvi a la part alta amb lideratge de l’Osor als despatxos. Acabem amb tertúlia: Girona, Barça i ressaca de la Champions.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 29 d’abril de 2017 29 April 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la desfeta de l’Olot a Peralada i la prèvia contra el Vilafranca. A 3a Catalana, valorem la patacada de Les Planes contra el Sant Gregori i la prèvia del derbi contra l’Amer. A 4a Catalana, centrats en l’Osor-Ripoll i acabem amb tertúlia: Girona, Barça i CPA Olot a l’Europeu de França.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 22 d’abril de 2017 22 April 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, prèvia especial del Peralada-Olot amb talls de Calderé i Jose Martínez, també valorem l’enfrontament de Les Planes contra el Sant Gregori i els duels de l’Amer i Hostoles. A 4a Catalana, menció especial per l’Osor-Ripoll i acabem amb tertúlia: Girona, Champions i Madrid-Barça-¡.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply