Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 25 de marc de 2017 25 March 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la derrota de l’Olot contra el Sant Andreu i un Peralada que s’acosta al liderat. A 3a Catalana, analitzem la victòria necessària de Les Planes i fem la prèvia del derbi contra l’Hostoles. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia: Girona, Copa Catalunya i banqueta del Barça.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 18 de marc de 2017 18 March 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la derrota de l’Olot a Terrassa després de 21 jornades. A 3a Catalana, valorem la desfeta de Les Planes contra el líder, el Sant Jaume, i fem la prèvia del duel contra Les Prese. També Hostoles, Amer i 4a Catalana. Acabem amb tertúlia: Girona, jornada de lliga i sorteig de la Champions.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 11 de marc de 2017 11 March 2017
  logo

  Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem el triomf de l’Olot contra la Muntanyesa i fem prèvia del duel a Terrassa. A 3A catalana, ens felicitem per les victòries de Les Planes, Amer i Hostoles. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia: Girona, Barça amb la super-remuntada contra el PSG i títol estatal del CPA Olot.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 4 de marc de 2017 4 March 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la victòria de l’Olot a Cerdanyola amb doblet de Marc Mas. A 3a Catalana, expliquem la delicada situació que viu el CF Les Planes, que avui rep el Celrà. També temps per a l’Hostoles, l’Amer i 4a Catalana. Acabem amb tertúlia: Girona, adéu Lucho i CPA Olot.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 25 de febrer de 2017 25 February 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem l’empat de l’Olot contra la Pobla de Mafumet i la derrota ajustada de Les Planes contra el Gironès-Sàbat amb el debut de Benet Simón a la banqueta. També Hostoles i Amer en la 3a Catalana i la 4a Catalana amb Ripoll, Osor i En Bas. Acabem amb 2a B, 2a i Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply