Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 19 de maig de 2018 19 May 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la salvació agònica de l’Olot a Segona B després d’empatar contra l’Elx. A 3a Catalana, moment per repassar les bones victòries d’Amer i Hostoles per refermar el tercer i quart lloc. I a 4a Catalana, ens felicitem pel títol i ascens del CF Les Planes, que va superar la Cellera. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, Girona, Barça i jornada de Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 12 de maig de 2018 12 May 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la derrota per la mínima de l’Olot a Lleida i les possibilitats de salvació. A 3a Catalana, analitzem la golejada de l’Hostoles i l’empat de l’Amer. I a 4a Catalana, el triomf del CF Les Planes al camp de l’Abadessenc B els deixa a un pas del títol. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, Girona, Barça i tota la jornada de Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 5 de maig de 2018 5 May 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la victòria de l’Olot contra el Mestalla i les possibilitats de salvació abans de viatjar a Lleida. A 3a Catalana, tota la ressaca del derbi entre Hostoles i Amer, de clar color amerenc. I a 4a Catalana, el CF Les Planes s’acosta a l’ascens amb els triomfs contra Serinyà i Sant Roc. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, Champions, Primera Divisió i CPA Olot.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 28 d’abril de 2018 28 April 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la derrota de l’Olot a Son Moix i fem la prèvia de la final contra el Mestalla. A 3a Catalana, mala jornada per Amer i Hostoles, que aquest cap de setmana sumarà els tres punts del Pontenc. A 4a Catalana, lluita aferrissada amb el triomf del CF Les Planes contra el Sant Miquel i la prèvia de la visita del Serinyà. Acabem amb tertúlia: Planencs pel Món, Champions, Barça i Girona.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 21 d’abril de 2018 21 April 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem l’empat sense gols de l’Olot contra el Formentera i la prèvia del duel a Mallorca. A 3a Catalana, analitzem el gran moment que viuen Hostoles i Amer, que aquesta tarda es juga les seves opcions a Santa Pau. I a 4a Catalana, ens centrem en la visita del Sant Miquel al camp del CF Les Planes i la situació del grup capdavanter. Acabem amb tertúlia: Girona, Barça i final de Copa del Rei.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply