Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 16 de febrer de 2019 16 February 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la derrota de l’Olot contra el València Mestalla i fem la prèvia del duel davant del Barça B. A 3a Catalana, tota l’atenció centrada en el derbi Amer-Les Planes després de les victòries dels dos equips contra Gironès i Vilablareix. També parlarem de l’Hostoles, la 4a Catalana i acabarem amb tertúlia: Planencs pel Món, Champions i Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 9 de febrer de 2019 9 February 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la victòria de l’Olot contra el Conquense i fem la prèvia de la sortida a València. A 3a Catalana, repassem la desfeta sonada del CF Les Planes al camp del Comacros i la situació d’Amer i Hostoles. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia: Planenc pel Món, clàssic de copa del Rei i jornada de lliga a Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 2 de febrer de 2019 2 February 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la desfeta de l’Olot al camp del Llevant B i fem la prèvia del duel contra el Conquense. A 3a Catalana, ens fixem en la derrota de Les Planes contra el Fornells, l’empat de l’Hostoles i el triomf de l’Amer. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia: Planencs pel Món, Copa del Rei, mercat de fitxatges i jornada de lliga.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 26 de gener de 2019 26 January 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem el triomf de l’Olot contra el Peralada en el derbi gironí i fem la prèvia del desplaçament al camp del Llevant B. A 3a Catalana, ens fixem en les derrotes del CF Les Planes i Hostoles i la golejada de l’Amer a casa. Acabem amb la 4a Catalana i la tertúlia: Copa del Rei, mercat de fitxatges i jornada de lliga a Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 19 de gener de 2019 19 January 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, ens fixem en la derrota de l’Olot a Cornellà i fem la prèvia del derbi gironí contra el Peralada. A 3a Catalana, analitzem la victòria ajustada del CF Les Planes contra el Celrà i les ensopegades d’Amer i Hostoles a la part alta. Acabarem amb 4a Catalana i la tertúlia: Planencs pel Món, Copa del Rei i jornada de lliga de Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.