Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 17 de novembre de 2018 17 November 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la gran victòria de la Unió Esportiva Olot a Vila-real i fem la prèvia del duel contra el Castelló. A 3a Catalana, tota la resssaca del derbi CF Les Planes-Hostoles que va caure per als locals. També el bon moment de l’Amer i l’actualitat de 4a Catalana abans d’acabar amb la tertúlia: Planencs pel Món, Barça, Girona i la jornada de Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 10 de novembre de 2018 10 November 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorarem l’empat de l’Olot contra l’Hércules i la prèvia del duel a Vila-real. A 3a Catalana, ens fixem en la nova ensopegada del CF Les Planes a Sant Privat i els mals resultats d’Amer i Hostoles que, tot i això, es mantenen a part alta. A 4a Catalana, repassem la part alta amb el lideratge del Sant Roc i acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, Champions i jornada de lliga.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 3 de novembre de 2018 3 November 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem l’empat de l’Olot a Ontinyent i la prèvia del duel contra l’Hércules. A 3a Catalana, repassem la part alta amb Amer, Hostoles i CF Les Planes, que visita demà al matí el Sant Privat. A 4a Catalana, destaquem el liderat del Sant Roc, que agafa marge amb els aspirants. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, Copa del Rei i jornada de lliga per Barça i Girona.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 27 d’octubre de 2018 27 October 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la derrota de l’Olot contra el Lleida i la prèvia de la sortida a Ontinyent. A 3a Catalana, analitzem la primera ensopegada del CF Les Planes i la situació de l’Amer i l’Hostoles. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia centrada en el clàssic i en el partit del Girona contra el Rayo.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 20 d’octubre de 2018 20 October 2018
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la derrota de l’Olot al camp de l’Atlètic Balears. A 3a Catalana, valorem la nova victòria del CF Les Planes a casa contra el Santjoanenc i la prèvia de la visita a Santjoanenc. També amb un ull posat a l’Amer, l’Hostoles i la 4a Catalana per acabar amb la tertúlia: Planenc pel Món i Primera Divisió amb Barça i Girona.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.