Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 9 de desembre de 2017 9 December 2017
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, comentarem l’empat de l’Olot al camp del València Mestalla, analitzarem el bon moment de l’Amer i la situació de l’Hostoles a 3a Catalana i també parlarem del sotrac de resultats del CF Les Planes a 4a Catalana. Acabarem amb tertúlia: Barça, Girona, lliga i sorteig de la Champions.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 2 de desembre de 2017 2 December 2017
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem el valuós empat de l’Olot contra el Mallorca. A 3a Catalana, cara i creu per a Hostoles i Amer, que es manté a prop dels llocs d’ascens. A 4a Catalana, valorem la segona desfeta de Les Planes a Sant Roc i la prèvia contra el Sant Miquel. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, Copa del Rei i jornada de lliga a Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 25 de novembre de 2017 25 November 2017
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem el punt de l’Olot a Formentera i la visita del líder Mallorca. A 3a Catalana, temps per valorar la desfeta de l’Amer i la victòria de l’Hostoles, mentre que a 4a Catalana entrarem en detalls de la patacada del CF Les Planes a Joanetes i farem la prèvia del duel a Sant Roc. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, Barça, Girona i resultats Ter-Brugent.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 18 de novembre de 2017 18 November 2017
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem l’empat de l’Olot i el canvi de tècnic a la banqueta (Garrido per Posse). A 3a Catalana, jornada negra amb les derrotes d’Amer, que manté coliderat, i Hostoles. A 4a Catalana, el CF Les Planes segueix en forma amb tres punts més contra Atlètic Olot. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, seleccions i Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 11 de novembre de 2017 11 November 2017
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem el sotrac de l’Olot amb la cinquena derrota al camp de l’Ebre. A 3a Catalana, analitzem el derbi Amer-Hostoles amb victòria dels amerencs, que són colíders. I a 4a Catalana, triomf treballat de Les Planes a la Canya i prèvia del duel contra l’Atlètic Olot. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, seleccions i resultats Ter-Brugent.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply