Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 18 de febrer de 2017 18 February 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem l’empat de l’Olot al camp del Figueres i analitzem el moment delicat que viu el CF Les Planes després de la derrota a Sant Ponç. També parlem de l’Hostoles, Amer, 4a Catalana i tertúlia amb Champions, lliga i Copa del Rei de bàsquet.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 11 de febrer de 2017 11 February 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la victòria de l’Olot contra el Vilassar, tres punts que el fan més líder abans del derbi contra el Figueres. A 3a Catalana, valorem el valuós punt de Les Planes a Santa Pau i la situació d’Amer i Hostoles. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia: Girona, Copa del Rei i títol gironí del CPA Olot.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 4 de febrer de 2017 4 February 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la golejada de l’Olot al Nou Sardenya que el fa més líder que mai. A 3a Catalana, prèvia del Santa Pau-Les Planes i actualitat de l’Amer i l’Hostoles. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia: Copa del Rei, Primera Divisió i cursa solidària Run For Cancer.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 28 de gener de 2017 28 January 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, ens fixem en l’empat de l’Olot contra el Santfeliuenc i fem la prèvia del duel al camp de l’Europa. Seguim amb 3a Catalana i el mal moment del CF Les Planes. També repassem les victòries d’Hostoles i Amer, 4a Catalana i tertúlia: Copa del Rei, lliga i altres temes d’actualitat.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 21 de gener de 2017 21 January 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem el triomf de l’Olot al camp del Júpiter que el retorna al lideratge. A 3a Catalana, ens aturem en el mal moment de Les Planes amb els dues últimes derrotes. També parlem de l’Hostoles, l’Amer, la 4a Catalana i acabem amb tertúlia: Girona, Copa del Rei, lliga de Primera, CPA Olot i futbol base local.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply