Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 3 de juny de 2017 3 June 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, fem balanç de la temporada amb l’ascens de l’Olot a Segona B i el descens de Les Planes a 4a Catalana. També posem notes al curs de l’Hostoles i l’Amer i acabem amb tertúlia: Girona, final de la Champions, torneig de Futbol Sala a Les Planes i Campus Javi Garcia.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 27 de maig de 2017 27 May 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem el resultat aconseguit per l’Olot al camp de l’Sporting en l’anada del play-off. A 3a Catalana, repassem el triomf de Les Planes a Fornells i les possibilitats de salvació. També examinem la darrera jornada del campionat i acabem amb tertúlia: Girona, Final de Copa i balanç de lliga.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 20 de maig de 2017 20 May 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem el rival de l’Olot en la ronda de campions del play-off, l’Sporting de GIjón B. A 3a Catalana, emocions fortes amb la victòria de Les Planes que el situa de ple en la lluita per la salvació. També Amer, Hostoles i 4a Catalana amb Osor com a campió. Acabem amb tertúlia per repassar el final de lliga a Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 13 de maig de 2017 13 May 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, felicitem la Unió Esportiva Olot pel títol del lliga de Tercera amb declaracions del pitxitxi Marc Mas. A 3a Catalana, valorem la victòria de Les Planes contra l’Atlètic Banyoles i les opcions de salvació. A 4a Catalana, celebrem l’ascens de l’Osor i el Ripoll i acabem amb tertúlia; Girona, Barça i Campus Javi Garcia-CF Les Planes.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

 • Planes d’Esport – Dissabte 6 de maig de 2017 6 May 2017
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la victòria de l’Olot contra el Vilafranca i les possibilitats del títol. A 3a Catalana, analitzem la desfesta dolorsa de Les Planes en el derbi i a 4a Catalana, canvi a la part alta amb lideratge de l’Osor als despatxos. Acabem amb tertúlia: Girona, Barça i ressaca de la Champions.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply