Aquesta nit Tomeu Penya tanca el Planestiueja’t 2018

A les 10 de la nit Tomeu Penya tanca el Planestiueja’t d”aquest any. En la darrera hora l’organtizació a traves del Twitter i del servei d’avisos de Whatsapp de l’ajuntament de Les Planes ha informat que el lloc del concert s’ha canviat dels jardins del Mas Vedruna a la Sala Polivalent, per al risc de pluges. La intensa pluja va ser la responsable d’haver de suspendre el 25 d’agost.

No ha estat fàcil per a en Tomeu Penya triar 50 cançons que, d’alguna manera, representin la seva creativitat com a compositor i cantant. Més de 200 cançons han estat editades en els diversos discos que al llarg dels anys han acompanyant les seves innumerables actuacions i concerts per les illes i per Catalunya. Aquest àlbum, és el testimoni viu de la immensa feina des de que va pujar per primera vegada a un escenari a finals dels 60. Les seves cançons formen part de la banda sonora de milles de seguidors i ja son tres generacions que canten ‘Plou’,’ Illes dins un riu’, ‘Havanera’ o ‘Mallorquins i catalans’ i, a més, van als seus concerts més íntims o acompanyat pel grup Gèminis. Tomeu Penya “50 cançons” es converteix amb un recorregut per la seva obra on també podem apreciar la feina dels diversos músics que juntament amb en Tomeu han fet la
producció artística dels discos com són en Joan Bibiloni, Biel Mesquida, Mateu Picornell o Tolo Servera.

Hi ha servei de bar i entrepans.

 

 

 

​Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018