Sara Terraza & The Black Sheep aquest dissabte 14 de juliol al Planestiueja’t 2018

El segon acte del Planestiueja’t d’aquest any serà aquest dissabte, 14 de juliol de 2018, a 2/4 d’11 de la nit a la Plaça Nova amb Sara Terraza & The Black Sheep

Una actuació patrocinada per Flors i Cafè Les Voltes i que es farà just a davant, a la Plaça Nova, amb l’esperança que aquest cap de setmana el temps ens acompanyi i no s’hagi de modificar la programació.

Sara Terraza és una cantautora de 21 anys, i guitarrista autodidacta. Després del seu pas com a solista pel programa ‘Oh Happy Day’ de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue. Tot aquest bagatge sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

Tot i la seva joventut, Sara Terraza ja ha estat seleccionada per la revista musical Enderrock com una de les veus femenines que trepitjaran fort properament. Actualment la Sara Terraza presenta el seu primer disc “Sara Terraza & The Black Sheep” i ofereix un directe amb una barreja de temes propis i versions curosament escollits i arrenjats per tal de fer gaudir al públic. Versions d’artistes com Stevie Wonder o Amy Winehouse, plenes de subtileses i de riquesa musical, que juntament amb els seus temes propis composen un repertori caracteritzat per la seva enorme sensibilitat i alhora pel seu Groove i la seva tessitura de ritmes negres.

 

 

​Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018