Nevada a la Vall d’Hostoles

Actualitzat a 26 febrer a les 23:23

Aquestes darreres hores una intensa nevada està afectant la Garrotxa, La Selva i el Ripollès, un temporal que està previst que duri fins dimecres.

La recomanació que ha fet arribat l’ajuntament de les Planes a travès del servei d’avisos de Whatsapp ha estat que s’evitin els desplaçaments i consultar la informació viaria en el cas d’haver d’agafar el cotxe.

A la tarda la brigada municipal ha estat netejant els principals carrers de la població i ha escampat sal en punts que poden portar problemes. Diverses maquines llevaneus ja han passat per la carretera de Cogolls i les Encies.  Es necessari l’us de cadenes a partir de Sant Feliu de Pallerols.

A partir de les 4 del matí l’ajuntament tornara a informar, i la maquinaria per a treure la neu acumulada les darreres hores tornaran a treballar. Es demana que els veïns col·laborin en la neteja de les voreres i en el cas de necessitar sal contacteu amb l’ajuntament.

En cas de necessitat es posa a disposició el telèfon 680 69 24 02.

 

Servei d’avisos

Nou servei d’avisos per Whatsapp de l’ajuntament de les Planes