Aquest diumenge a Amer hi haurà el Concert Solidari a favor de l’Associació Catalana pels Drets Civils d’ajuda als familiars dels exiliats i presos polítics.

Aquest diumenge, 7 de gener de 2018, a les 6 de la tarda a al Monestir de Santa Maria d’Amer hi haurà el Concert Solidari a favor de l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) d’ajuda als familiars dels exiliats i presos polítics.

La Polifònica de Puig-reig cantarà nadales, Cançó Catalana i Musicals. A la sortida hi haurà xocolata amb melindros per a tothom. Es demana una donació de 10 euros.

L”Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) és una plataforma per a reunir fons per sufragar les despeses de desplaçaments de les famílies per fer visites a la presó i per veure els membres del Govern a Bèlgica. Per més informació sobre l’Associació visiteu la seva pàgina web adretscivils.cat

Falca promocional del concert: