Programació de Nadal a Amer

L’ajuntament d’Amer juntament amb altres entitats del poble ha preparat activitats per nadal. Les activitats comencen el divendres 1 de desembre i s’allarguen fins el diumenge 7 de gener de 2018.

Programació festes 2017/2018

Divendres dia 1 desembre

A 2/4 de 7 de la tarda a Can Boles, Conferència «Terra Promesa» a càrrec de Bolena Zaboklicka, llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Varsòvia (1977) i doctora en Filologia Eslava (2003) per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en el món editorial i ha traduït obres de diversos autors polonesos a l’espanyol i al català. Des de setembre de 1999 és professora de literatura polonesa i de traducció literària del polonès ala Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.
Acabat l’acte, al Museu Etnològic Lluís Sidera, inauguració de l’Exposició d’Art Contemporani d’Artistes Polonesos “Lódí wczoraj i dzffi”. L’exposició romandrà oberta fins el dia 10 de desembre.
Horari exposició: Tots els dissabtes i diumenges de 12 a 2/4 de 2.
Petit refrigeri pels assistents.

 

Diumenge dia 3

A 1/4 d’una del migdia als absis del Monestir, Presentació del Cicle de concerts Sona Amer 2018.
Tot seguit, Concert amb The Freeborn Brothers, grup de Londres format per músics polonesos.
Agraïm al Consolat General de la República de Polònia a Barcelona, la seva col·laboració als actes dels dies 1 i 3 de desembre 2017.

 

Dissabte dia 16

A les 10 del matí a la Plaça de la Vila, ens trobarem i passejant anirem a buscar el tió, a la tornada esmorzar per a tots els nens/es.
Tot seguit a 2/4 de 12 a la mateixa plaça: Actuació musical “Na-na-na Nadal” a càrrec de Pep Puigdemont
A les 6 de la tarda a l’escola Gaspar de Queralt, Cuina de Nadal a càrrec d’Alimenta. Taller i Tast: 12 €.

 

Diumenge dia 17

Portada del Pessebre al Far. Organitza GEA Esquelles (programes a part).
A les 6 de la tarda: Presentació del Poema de Nadal, a l’església parroquial amb rapsodes de la Vila. Organitza Càritas Amer.

 

Dimecres dia 20

A les 6 de la tarda a l’església, Concert de nadal del CEIP Gaspar de Queralt. Al finalitzar el concert, aproximadament a 2/4 de 8 de la tarda, ENCESA DELS LLUMS DE NADAL D’ARBRE DE LA PLAÇA. Hi haurà piscolabis per a tots!

 

Dissabte dia 23 (Matí solidari a favor de la marató de TV3)

Et convidem a participar-hi i a fer la teva donació. L’import recaptat s’enviarà en nom del poble d’Amer, des de l’ajuntament.
De les 10 a la una a la plaça de la Vila, Espectacle en viu i en directe amb Daniel Collado, Premi Mundial de Màgia.
A la mateixa hora, Inici de la Cercavila amb l’actuació del Grup Jove de Percussió Taxeks de Celrà.
A partir de 2/4 d’11 a la Plaça de la Vila, Gran Taller de Circ.
A les 4 de la tarda, a la Llar de Jubilats: Taller de Decoració de Centres de Nadal a càrrec d’Amer Flor. Preu 5 € . Els centres confeccionats seran sortejats entre els participants al taller.
A les 7 de la tarda, Celebració del Nadal amb els grups de Catequesi (Missa del pollet).
Durant tot el matí, ANC Territorial Amer, tindrà una carpa instal·lada a la Plaça de la Vila en la qual us informarà com fer-ho per enviar cartes de recolzament als presos polítics.

 

Diumenge dia 24

A 2/4 d’una al Museu Etnològic Lluís Sidera, Inauguració de l’Exposició “Despertant Instruments Adormits” d’Antoni Madueflo. Visita guiada i actuació musical a càrrec del mateix artista. L’exposició romandrà oberta fins el dia 21 de gener. Horari: Tots els dissabtes i diumenges de 12 a 2/4 de 2 i també els dies 25, 26 i el dia 5 de gener.
Del 24 de desembre al de 6 de gener, Encesa de l’estrella a Santa Brígida. Organitza: GEA Esquelles.
Nit a l’Església Parroquial Santa Maria d’Amer, Missa del Gall amb acompanyament dels Músics d’Amer i cantada pel Cor Parroquial. (Veure horari al full parroquial). A la sortida, Cantada de Nadales i Cagada del Tió a la Plaça de la Vila.

 

Dilluns dia 25

A 2/4 de 12 del matí a l’església, MISSA DE NADAL.

 

Dissabte dia 30

A 2/4 d’11 del matí a la Plaça de la Vila, Taller de Fanalets de Reis, a càrrec dels Amics de la Cavalcada. També Taller de Ceràmica, de Maquillatge i de Globoflexia.
A les 12, Espectacle de Titelles per a tots els públics “Ramonlluc de Serrallonga”, una producció de la Finíssima amb Lluís Bosch.

 

Divendres dia 5 de gener 2018

Cavalcada de Reis. Veure programes a part. Organitza: Amics de la Cavalcada.

 

Diumenge dia 7

A les 6 de la tarda a l’Església Santa Maria d’Amer, Gran Concert amb la prestigiosa Coral Polifònica de Puig Reig.
NOTES:
CONCERT DE NADAL a càrrec de l’Associació Musical Amerenca. Pendent a confirmar, veure programes a part.
QUINA FAMILIAR LLAR DE JUBILATS. Informació d’horaris a la Llar de Jubilats. QUINA DE NADAL TER BRUGENT. Programes a part.
QUINA DE NADAL AMER CF. Informació al club.

Programació en pdf

17-11-26_amer_programa_nadal_2017_R2