Aquest matí s’ha presentat la 3era edició del TAP

Joan Pera i la companyia Ytuquepintas actuaran a la tercera edició del TAP

Aquest any es fa un dos per un amb les entrades per potenciar els espectacles de companyies amateurs

Aquest mati s’ha presentat la tercera edició del TAP, el cicle de Teatre Amateur i Professional de les Planes que tindrà lloc entre els mesos de gener i maig. L’alcalde, Eduard Llorà ha explicat que “ l’espectacle “Somnis de Sorra” forma part de la programació cultural infantil i juvenil que es presentarà en els propers dies a la comarca i que es vol que cada cap de setmana hi hagi un espectacle per aquest tipus de públic”.Una de les novetats d’aquest any i tal i com ha explicat el regidor de cultura, Joan Soler “és el dos per un en entrades, on d’aquesta manera es vol aconseguir un ple absolut en tots els espectacles programats”. Soler, ha afegit que “un any més el cicle s’ha adherit a les rèpliques del sismògraf acollint un dels seus espectacles el dia 14 d’abril, abans però es podrà veure el 20 de gener l’obra “Capri” de Joan Pera, el mes de febrer serà el torn de la companyia tarragonina Teatr’era que representarà “El Florido Pensil”. El regidor de cultura, ha comentat que “veient l’èxit que va tenir l’espectacle infantil de l’edició anterior, aquest any s’ha apostat per un espectacle que no deixarà ningú indiferent, seran els Somnis de Sorra de la companyia Ituquepintas, que es podran veure el dissabte 24 de març”. El grup local del Barri del Jonquer coincidint amb la seva festa, el mes de maig, tancarà aquesta tercera edició amb l’obra “Toc Toc”. Les entrades anticipades per cada funció es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament, a la Llibreria Serra i a l’Estanc Merceria Irene.

Finalment l’alcalde, Eduard Llorà, ha afegit que abans de la representació del “Florido Pensil” es donarà a conèixer la programació del centenari de l’escola municipal (1918-2018).

Tota la programació del TAP:

 

17-11-21_lph_programa_TAP_2018