Valoració de l’hora del conte per “adults” a la Biblioteca les Planes del passat divendres

El divendres de la setmana passada, 20 d’octubre de 2017, a la biblioteca Maria de Jonquers de Les Planes d’Hostoles es va fer un espectacle de contes destinat a adults.

Extret de la pàgina http://www.bibgirona.cat/biblioteca/lesplanes

No és fàcil educar a un fill/a, sempre hi posarem la millor de les intencions però tots hi aprenem a través de la pròpia experiència. Escoltar i deixar ser, fer florir el millor dels nostres fills són alguns dels consells que se’n desprenen de les històries d’ “Una mirada profunda” de M. Helena Tolosa. La intèrpret construeix un relat entranyable i pròxim sobre què implica fer de pares/mares a través d’una delicada selecció de contes. Metàfores que ens parlen de les expectatives, les mirades i el conflictes de la paternitat/maternitat.

Malauradament no trobem gaires espectacles de contes destinats a adults. Aquest té l’afegit que aporta missatges constructius a través d’imatges poètiques. El passat divendres 20 d’octubre el vam poder gaudir a la Biblioteca Maria de Jonquers a Les Planes davant d’un públic encisat.