Programació de la Festa de la Santa Espina 2017

El passat dissabte, 16 de setembre 2017, es va fer el primer acte de la Festa de la Santa Espina amb el Pregó de festa major que aquest any el va fer la Carla Simón, si voleu tornar-lo a escoltar ho podeu fer en la següent direcció: Pregó de Festa Major 2017

El programa s’ha començat a repartir avui dimarts al matí, si en un parell de dies no l’heu rebut en podreu trobar a l’ajuntament de Les Planes en el seu horari d’atenció.

Realment la festa major de la Santa Espina d’aquest any començarà aquest divendres i s’allargarà fins el dilluns, durant aquest dies podreu riure, ballar, escoltar i també mirar per a tot arreu.

Programació

Divendres 22:

22:00h CORBACHO 5.0,

Un espectacle teatral on Jose Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies per a parlar, o millor dit riure, de tot una mica. Riure dels homes, de les dones, de la parella, dels fills, d’Internet, de les xarxes socials, la política, el futbol, la religió, la televisió, el cinema, el teatre, les videoconsoles, els gossos, els gats, la monarquia, els Reis, el Pare Noel, les princeses, els gendres… No s’escapa ningú.
A més a “CORBACHO 5.0” tot és possible, i sobretot en aquest espectacle els espectadors juguen un paper molt important.

Venda d’entrades anticipades a Llibreria Serra, Estanc Irene i Ajuntament de les Planes. Preu: 10€, a Taquilla: 15€. Aforament limitat. Les entrades posades a la venda estaran subjectes a l’aforament de la sala.

Tot seguit, RLP Dj’s.

 

Dissabte 23:

De 10:00 a 19:00, Fira del joc i productes de la Terra. Diverses activitats, exposicions i espectacles al llarg del dia. Programa a part.

18:00, Gimcana per a joves entre 12 i 17 anys (nascuts del 2000 al 2005, ambdós inclosos). Començarà a la Plaça de la Vedruna i caldrà apuntar-se abans. Organitza: Tanit. Programa a part.

19:00h, Concert a la Sala Polivalent amb la Montecarlo.

Acabat el Concert, qui vulgui, es podrà quedar a la Sala per sopar (entrepans i servei de bar) i veure, en pantalla gegant el partit Girona FC – FC Barcelona.

Tot seguit, Ball amb la Montecarlo. Presentació de l’Hereu i la Pubilla 2017 i Concert amb el grup de versions Hotel Cochambre.

Preu: Pack de Concert la Montecarlo + Partit + Ball la Montecarlo i Concert Hotel Cochambre, 10€ amb refresc inclòs.

A les 23:00h, Correfoc amb els Diables de l’Onyar. Programa a part

 

Diumenge 24:

08:00h, Concurs de Pesca Infantil. Organitza S.P.E. Aiguaneix (programa a part).

10:00h, Ofici Solemne cantat per la Coral Retorn Planenc.

​12:00h, Repic de campanes.

12:30h , entrega de Premis del Concurs de Pesca Infantil a la Plaça Nova.

18:00h, Audició i Ballada de Sardanes amb la Cobla Selvatana a la Plaça Nova. Ball dels Gegants i Capgrossos acompanyats de les Pubilletes.

21:00h, Concert i Ball al Pavelló Polivalent amb l’Orquestra Selvatana. Després del Concert, qui vulgui sopar, hi haurà servei d’entrepans i bar.
Preu d’entrada Concert + Ball: 10€

 

Dilluns 25:

17:00h, Concurs de Pesca Magnètica al Parc.

18:00h, Audició i Ballada de Sardanes ambla Cobla Ciutat de Girona a la Plaça Nova. Ball dels Gegants i Capgrossos acompanyats de les Pubilletes.

20:00h, Cantada d’Havaneres a la Plaça Nova amb el Grup Port Bo i la Coral Retorn Planenc.