Aquest cap de setmana el Planestiueja serà per els petits de casa amb la Gisela

Un dels plats forts d’aquesta temporada d’aquest Planestiueja serà aquest cap de setmana, dissabte 12 d’agost de 2017,  amb l’espectacle El llibre màgic amb la Gisela.

El llibre màgic es un espectacle musical per a tot a la família on viuràs les aventures de la fada Gisel que ens portarà a un món de fantasia amb cançons tan màgiques de les pel·lícules de la Disney com: La Bella i la Bèstia, el Rei Lleó, Peter Pan, Aladí, Frozen… tot envoltat de números de màgia, il·luminació de conte i veu en directe. Aquest musical està protagonitzat per la Gisela, que es la veu Disney i l’actriu Elsa Anka que fa el paper de la fetillera o bruixa.

A partir de 2/4 de 9 del vespre s’obriran les portes de la Torre dels Til·lers on es farà l’espectacle, i quant sigui fosca a les 10 del vespre les veus començaran a sonar sobre l’escenari i amb la il·luminació i efectes ens transportaran a un altre món.

Aquesta tarda ja s’havien venut més de 400 entrades per a veure l’espectacle, les entrades estan a la venda a la Llibreria Serra, a l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles i a https://turismegarrotxa.koobin.com/

El preu per a més grans de 14 anys l’entrada es de 15 euros i inclou un refresc i fins a 14 anys el preu es de 10, i fins a 5 anys l’entrada es gratuïta.

I pels que tinguin gana també hi haurà servei d’entrepans a la Torre dels Til·lers.

Les noticies relacionades amb el  Planestiueja  http://www.radiolesplanes.com/category/planestiueja-2017/

Imatge de la capçalera extreta de: http://www.giselaworld.com