Festa Petita – 79è Homenatge a la Gent Gran a Sant Feliu de Pallerols

Aquest cap de setmana dintre l’Hostoles Informatiu en Joan Soler ha parlat amb l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas,  i entre d’altres activitats que hi ha preparats en el municipi hi ha el de la Festa Petita.

Aquí teniu el fragment de l’entrevista:

Falten pocs dies per la Festa Petita – Homenatge a la Gent Gran a Sant Feliu de Pallerols.

Dimarts de la pròxima setmana, 1 d’agost, es farà la tradicional festa d’Homenatge a la Gent Gran, aquest any ja han arribat a la 79ena edició.  La programació comença a 1/4 de 12 del matí i s’allarguen fins més tard de les 6 de la tarda.

11:15 del matí, a la Plaça del Firal, davant de l’Ajuntament, Trobada amb els Homenatjats i desfilada cap a l’església acompanyats per la Cobla la Principal d’Olot.

11:30, a l’Església Parroquial, Ofici Solemne acompanyat per el Cor Parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

Seguidament, a la mateixa església, Acte d’Homenatge a la Gent Gran amb petit Concert a càrrec de la Coral Casal de la Gent Gran d’Olot i al Cobla La Principal d’Olot.

En acabar, Cant de l’himne de la Mare de Déu de la Salut interpretat per el Cor Parroquial  de Sant Feliu de Pallerols.

Tot seguit, a 2/4 de 2, a la Sala de Ca les Hermanes, Dinar de Germanor amb els Homenatjats, i durant la sobretaula, Actuació de la Coral del Casal de la Gent Gran d’Olot.

Finalment, Elecció de la Pubilla i l’Hereu 2017.

A les 6 de la tarda, a la plaça el Firal, Audició de Sardanes a càrrec de la Cobla la Principal d’Olot.

A l’entremig, i amb la interpretació musical de la mateixa cobla, tindrà lloc el “Ball dels Cavallets – Petits -, Gegants i Mulassa”: Ball Pla, Matadegolla, Contrapàs, Sardana Curta – La Pastoreta – i Sardana Curta – L’Antiga –

Seguidament, Exhibició de Country, a càrrec dels alumnes de Rosa Torrent on al final hi podrà participar el públic amb ensenyament de passos per part de la professora.

Programa: