Carla Simón es una de les finalistes dels Premis Garrotxí de l’Any

Fa poques hores s’ha fet saber que la Carla Simón és un dels 3 finalistes per al Premi Garrotxí de l’Any.

Els 3 finalistes que han acceptar ser candidats al Premi Garrotxi de l’any són M. Pilar Curós de Les Preses, Adrià Homs de Barcelona i la Carla Simón de Les Planes d’Hostoles.

M. PILAR CURÓS (Les Preses, 1968) Economista i Doctora Enginyera Industrial. L’any 2016 va ser distingida amb el títol de Membre d’Honor del Consell Europeu de Doctores i Doctors Honoris Causa. A la vegada, l’escola de negocis ESERP li va atorgar la Medalla al Mèrit Professional per la seva carrera en l’àmbit de les ciències econòmiques i empresarials i la tasca que exerceix, des de fa molts anys, en l’àmbit universitari com a investigadora i docent, en el camp de la comptabilitat pública i privada de les organitzacions, els RRHH, les TIC, la conciliació de la vida personal, laboral i familiar, així com la RSC. 

ADRIÀ HOMS (Barcelona, 1991) Mestre i viatger. L’any 2016, com a voluntari de la Fundació Proide, va ser l’autor dels documentals educatius Com és el teu pupitre? per mostrar als alumnes de més de 25 escoles catalanes, la realitat pedagògica d’Amèrica Llatina. Des de fa més de 3 anys porta a terme el seu projecte educatiu La volta a la Terra, que l’ha portat a l’Àfrica, Àsia i Amèrica, amb el suport d’empreses garrotxines, compartint les seves vivències per Internet per acostar als alumnes d’aquí les experiències educatives internacionals. 

CARLA SIMON (Les Planes d’Hostoles, 1986) Directora de cinema. L’any 2016 va rodar la seva òpera prima a la Garrotxa, Estiu 1993, que s’estrenarà el pròxim 30 de juny. La pel·lícula, autobiogràfica, ha obtingut nombrosos guardons; entre ells, el GWFF Award de la Berlinale com a Millor Òpera Prima i el Grand Prix del Jurat Internacional de la secció Generation Kplus, la Biznaga de Oro al Festival de Màlaga, la Menció Especial del Jurat al Festival d’Estambul, els Premis Continuarà de cinema o el premi a la Millor Direcció al Festival de Buenos Aires. Abans, havia realitzat un documental i dos curtmetratges.

La nit del Garrotxí de l’any serà el divendres 2 de juny i s’atorgaran els premis: Garrotxí de l’Any, Trajectòria Personal, Millor Iniciativa Empresarial, Millor Iniciativa Social i Millor Iniciativa Promocional.

La nit del Garrotxí de l’any és organitzat pel CENTRE D’INICIATIVES TURÍSTIQUES D’OLOT (CIT) amb el patrocini del Consell Comarcal de la Garrotxa i l‘Ajuntament d’Olot