98è Homenatge a la Vellesa a Ràdio les Planes

Des de les 10 del matí, 17 d ‘abril de 2017, estem fent programació especial per al 98è Homenatge a la Vellesa de les Planes d’Hostoles, Cogolls i les Encies.

A 1/4 d’11 del matí hem fet la primera connexió des de les escoles on en Joan Soler ha pogut parlar amb Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles, sobre aquest dia tant especial i també que el pròxim any es celebrarà el centenari de l’edifici on estan, de les Escoles.  “No es tracta només de centenari de l’escola sinó també de tots aquells que hem passat per aquesta escola” segons l’alcalde.

A 2/4 d’11 del matí els homenatjats han fet camí cap a l’església per a la missa cantada per la Coral Retorn Planenc on la coral també farà un petit concert.

Aquest any l’Hereuet i al Pubilleta són Marc Soler i Laia Boix, els quals recitaran unes poesies als homenatjats.

Al finalitzar els actes a l’església a la Plaça Espanya la cobla Osona tocarà 3 sardanes.

Al carrer Joan Vidal, fent camí cap a l’església
Al carrer Joan Vidal, fent camí cap a l’església
La Cobla Osona al carrer Joan Vidal, fent camí cap a l’església amb el Homenatjats

 

Programa

Dels actes organitzats pel patronat de l’homenatge a la Vellesa amb la col•col·laboració de l’Ajuntament de les Planes, Fundació Germans Sacrest, Obra Social de “la Caixa”, Coral Retorn Planenc i mestres de les Planes d’Hostoles.

A les 10 del matí: Concentració dels Homenatjats al menjador de l’Escola on se’ls obsequiarà amb un desdejuni.

A 2/4 d’11: Els Homenatjats sortiran de l’Escola, acompanyats de les autoritats locals, el Patronat local, la Coral Retorn Planenc, Associacions, d’altres cooperadors en direcció a l’Església Parroquial, on se celebrarà la missa cantada per la Coral.

Seguidament, al mateix temple, Acte d’Homenatge a la Vellesa, amb la proclamació de l’Hereuet i la Pubilleta, els quals recitaran unes poesies en honor als Homenatjats.

Tot seguit, petit concert a càrrec de la Coral Retorn Planenc.

A continuació, a la Plaça d’Espanya, 3 sardanes amb la cobla Osona.

A les 2 de la tarda, dinar de germanor al Centre Cultural.

NOTES
– Demanem a tots els veïns que engalanin els carrers per on passin els Homenatjats, per així fer més la Festa d’Homenatge als nostres avis i àvies.
– El menú del dinar constarà d’Entremès, Vedella amb Bolets i tarta de Santiago. De begudes hi haurà aigua, vi, cava especial, cafè i gotes. El preu es de 18 €.
– Hi haurà menú infantil amb macarrons, vedella amb bolets i tarrina de gelat. El preu es de 6 €. – Si algú necessita menú especial, cal que ho comuniqui a l’Ajuntament.
– Els avis i àvies disposaran de cadires per als actes de la Plaça d’Espanya.
– Cal apuntar-se per al dinar de germanor a l’Ajuntament i recollir els tiquets abans del 12 d’abril. No s’admetrà ningú fora de termini. -Ala taula hi haurà targetes amb el nom de cadascú.
– En cas de mal temps, es modificaria el programa.
– Ràdio les Planes (107.7) emetrà en directe els actes més importants de l’Homenatge.
– Gràcies a tots per la vostra col.col·laboració en l’Homenatge a la Vellesa.

 

Diputació de Girona
Ajuntament de Les Planes d’Hostoles
Ràdio les Planes