Les entrades de “Diari d’una Miliciana” a la venda

El primer espectacle de la segona edició del Cicle de Teatre Amateur i Professional (TAP) ja estan a la venda.

L’obra que dona inicia aquest cicle es Diari d’una Miliciana el pròxim 25 de febrer.

Aquesta obra serà la primera vegada que es podrà veure a les comarques gironines on hi actua l’actriu local Berta Pipó.

Diari d’una Miliciana es el relat personal i intim recollit del diari d’una voluntari de la Creu Roja destinada a Mallorca el 1936. S’hi narren les vivències de cinc infermeres durant divuit dies. Dies que mostren les situacions de guerra en què es van veure involucrades i els conflictes interns del bàndol republicà. enfrontaments que les faran reflexionar sobre les seves idees, i el seu paper en la guerra. L’obra també mostra la investigació duta a terme pel mateix autor per trobar el nom de la miliciana que va escriure el diari. Aquesta recerca el portarà a saber que va succeir amb les cinc voluntàries.

Les entrades estan a la venda des del dimarts al preu de 7 € (espectacle recomanat per major de 14 anys) i les podeu comprar a Llibreria Serra i a l’Ajuntament (8 a 15,30)

 

Foto de la capçalera extreta de www.diarimiliciana.cat