“Contes de llum i escaqueja’t” a la biblioteca de Les Planes

La biblioteca de les Planes aquest més serà el més de febrer infantil.

Per aquesta setmana hi ha diverses activitats, del dimecres al divendres de 6 a 7 de la tarda i haurà un taller de Contes de llum, on es crearan titelles per a projector i després inventaran contes a més a més cada divendres pots anar a aprendre o a practica el joc d’escacs.

Sabeu d’on surt el nom de la Biblioteca Maria de Jonquers, si ho voleu saber el dimarts 14 a les 6 de la tarda a la biblioteca entrevistaran a la Núria Soler, investigadora, i que explicarà els detalls de la vida de la dona que dóna nom a la biblioteca. I després la dibuixaran (porteu colors!)

I pel dimarts 28 també a les 6 de la tarda hi haurà l’hora de conte amb Conte Kamishibai amb un format de conte japonès.

Cartell del mes de febrer: