Jornada tècnica a Sant Feliu el dimecres 13 amb el nom “Com elaborar un pla de comunicació per activitats eqüestres”

El dimecres 13 de desembre a Sant Feliu de Pallerols hi haurà una jornada tècnica amb el nom de Com elaborar un pla de
comunicació per activitats eqüestres.

De 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 de la tarda a la Biblioteca de Sant Feliu de Pallerols hi haurà aquesta xerrada enfocada en com s’ha de comunicar actualment les activitats eqüestres, hi haurà la part teòrica amb tot el que es necessita i també amb un exemple de com s’ha portat a la practica amb els seus responsables.

Si un negoci, sigui quin sigui, no dóna a conèixer què fa i com ho fa, està destinat a l’anonimat i, molt segurament, al fracàs. Aquesta jornada servirà per plantejar les idees bàsiques en temes de comunicació per tal de poder explicar i comunicar perquè el nostre negoci és especial.
A més, podrem fer algun exercici pràctic i coneixerem un exemple de bona gestió de comunicació en la figura d’Albert Hermoso, genet internacional de complert amb gran ressò aquest 2016 en haver participat al JJOO de Río.

 
Programa de la jornada en pdf
 16-12-09_sfp_jornada_tecnica_equi

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:
Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord Oriental de Catalunya (Tel.: 972.27.16.00) – A/e: svilacoba@adrinoc.cat
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat:
www.ruralcat.net/preinscripcionspatt